Održano gradsko finale Telenor Brzinom do Zvezda

U sklopu VII ciklusa projekta Telenor Brzinom do zvezda danas je održano gradsko finale u Atletskoj dvorani na Banjici. U trkama na 50 m nadmetalo se 216 dečaka i devojčica sa 14 beogradskih opština.

Kroz kvalifikacije odabrano je najbržih 16 dečaka i 16 devojčica koji će učestvovati na Telenor superfinalu sa još 225 dečaka i devojčica iz 26 gradova.

Pobednici i zlatne zvezdice grada Beograda za VII ciklus projekta postali su Milica Jovanović učenica IV razreda OŠ Sveti Sava iz Mladenovca dok je najbrži dečak Aleksić Mateja iz OŠ Jovan Miodragović sa beogradske opštine Vračar.

Dva najsporija učesnika, pužići brzinom do zvezda dolaze iz Sopota i oni su nagradjeni paketom Svetskog dvoranskog prvenstva Beograd22 od strane SAS-a, kao motiv da nikad ne odustaju i da se uvek treba boriti. To su Helena Marković  i Mateja Djuričić.

Osim trka, kompanija Telenor je napravila poligon koji su mogli da isprobaju svi učesnici, a takmičenje je otvorio direktor Srpskog atletskog saveza, Slobodan Branković, direktor beogradske asocijacije za školski sport, Momčilo Stanojković i Tamara Opačić ispred kompanije Telenor.

Svi pobednici su od kompanije Telenor dobili vredan paket – Mobilni telefon i sportsku opremu, a Srpski atletski savez im je darovao vaučer za Telenor kamp koji će se održati od 3. do 9. jula u Katićima.

Uskoro fotografije…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2021

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2021. Godini

Publikacija SAS 2020

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2021

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner