Reprezentativne pripreme – Bar 2021

Nakon godinu dana pauze zbog pandemije koronavirusa grupne reprezentativne pripreme ove godine se obavljaju u Baru i Ulcinju, a nakon prvih kišnih dana sunce počinje da obasjava najbolje srpske atletičare.

Od petka 16 . aprila najbolji atletičari Srbije borave na crnogorskom primorju gde se pripremaju za novu sezonu.

Vreme ih nije dočekalo ’’raširenih ruku’’ već su morali u prvim danima da se bore sa kišom i hladnijim vremenom.

Ono što je naglašeno da će biti pik ove godine u Baru su štafete koje će dva puta nedeljno raditi treninge zajedno. Plan je bio da se one okupljaju ponedeljkom i petkom, ali zbog lošeg vremena prvi trening štafeta zakazan je za sredu 21. april.

Reprezentaciju Srbije dočekalo je loše vreme i kako kažu meštani ne pamte toliko kiše u tom periodu, ali nadu su ulile vesti da oblaci stižu sa mora što je znak da će uskoro doći lepši dani, što se i obestinjuje.

Uslovi za treniranje u Baru su savršeni zbog lokacije stadiona koji se nalazi tik uz more, a sa dolaskom prvih zrakova sunca na novoj stazi na gradskom stadionu u Baru počele su da ’’sevaju’’ i deonice. Upravo blizina mora je to što te deonice ’’čini lakšim’’ jer se odmah uskoči u more da se ohlade noge.

Miting 1. maja

Tradicionalni prvomajski miting održaće se i ove godine u Baru po 25. put. Kako mnogi reprezentativci ipak neće takmičiti na ovom takmičenju, povratak sa pripreme je zakazan za 30. april, a svako ko bude želeo da takmiči moći će da ostane.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2021

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2021. Godini

Publikacija SAS 2020

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2021

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner