Telenor mreža po četvrti put najbolja u Srbiji prema merenju kompanije UMLAUT

Telenor mreža je po četvrti put zaredom dobila prestižno priznanje BEST IN TEST na nezavisnom merenju kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT. Telenor Srbija je najbolje ocenjena mreža u Srbiji sa ukupno 921 bodom od maksimalnih 1000. Testirane kategorije u kojima je kompanija Telenor najbolja su najšira pokrivenost mobilnim
internetom i minimalno kašnjenje u prenosu podataka. Testiranje je sprovedeno tokom perioda od šest meseci na 50.5 hiljada korisnika i 53 miliona uzoraka.

Povodom dobijenog priznanja, kompanija Telenor lansirala je novu kampanju sa našim proslavljenim sportistima Mihailom Dudašem, Strahinjom Jovančevićem I Milanom Trninić. A kako su naši sportisti lideri među najbržim i najboljim atletičarima, tako je i Telenor, kao njihov ponosan partner, uvek na samom vrhu.

Brzina i kvalitet, kada se spoje, uvek daju najbolje rezultate – bilo da se radi o
vrhunskom sportu ili uspesima u poslovnom svetu. Otkako Telenor Srbija posluje u okviru PPF grupe, puno je uloženo i u razvoj mreže.

„Posle pandemijskog testa koliko možemo da pružimo korisnicima, naš razvoj
zasnovan na najnovijim mrežnim tehnologijama se samo ubrzao. Samo u 2020. godini uloženo je više od 30 miliona evra u mrežnu infrastrukturu, nadograđeno je800 sajtova i uspostavljeno ukupno 150 novih 4G + lokacija. To je ponovo dalo rezultate na UMLAUT-ovom upoređivanju mobilinih mreža na kome smo unapredili vrednosti u odnosu na prošlu godinu“, kaže Saša Leković, izvršni direktor tehnike Telenora Srbije.

UMLAUT, kompanija koja dodeljuje prestižno priznanje BEST IN TEST je tehnološka, globalna, međuindustrijska, “end-to-end” kompanija koja nudi savete i usluge klijentima širom sveta. Ona meri kvalitet mobilnih mreža u više od 120 zemalja I koristi inovativnu metodologiju, koja prikazuje realno korisničko iskustvo.

“Telenor Srbija osvojila je Best in Test nagradu, a mi im čestitamo na ovom
izuzetnom dostignuću, dobijenom u izazovno vreme izazvano virusom COVID-19. Osim toga, Telenor pruža i najbolje ocenjeno širokopojasno pokrivanje i najbolje ocenjenu latentnost. Čestitke celom Telenor timu!”, kaže Hakan Ekmen, izvršni direktor UMLAUT-u.

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Company Internal
Telenor Srbije podstiče inovacije i podržava razvoj novih digitalnih poslovnih
rešenja i nastaviće da radi na digitalnoj efikasnosti kako bi uspešno odgovorila na stalno rastuće potrebe za telekomunikacionim uslugama.

Autor fotografija: Vladimir Milivojević Boogie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2021

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2021. Godini

Publikacija SAS 2020

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2021

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner