Ozoniranje dvorane pred VI Serbian Open Indoor Meeting

Atletska dvorana na Banjici spremna je za medjunarodni šesti Serbian Open Indoor Meeting. Nakon ozoniranja dvorane ispoštovane su sve preventivne mere zaštite protiv virusa Covid-19.

Ozon je jedan najefikasnijih sterilizacionih agenasa. Kada se dostigne adekvatna koncetracija u prostoru, ozon eliminiše sve mikroorganizme, viruse, bakterije, plesan i neugodne mirise.

Miting će se održati u sredu 24. februara sa početkom u 17.30 h, a prva disciplina biće skok udalj u muškoj konkurenciji, zatim skok u vis za žene.

U ovoj disciplini će najmladja takmičarka biti upravo naša Angelina Topić koja je ove godine ostvarila najbolji rezultat na svetu za svoje godište od 185 cm. Ona će takmičiti rame uz rame sa svetskom juniorskom šampionkom iz 2014. godine u sedmoboju i skoku u vis i evropskom prvakinjom iz 2015. godine u skoku u vis, britanskom atletičarkom Morgan Lejk koja ima najbolji rezultat  od čak 197 cm.

U bacanju kugle gledaćemo okršaj Asmira Kolašinca i Armina Sinančevića, koji će imati konkurenciju u takmičarima iz Bosne i Hercegovine  Mesud Pezeru i Kemal Mešiću.

Miting će se ove godine održati bez prisustva publike zbog virusa Covid-19, ali će naše takmičenje prenositi nacionalna televizija RTS.

Zvanično osiguranje Serbian Open-a je Sava osiguranje.

Satnicu takmičenja možete preuzeti ovde.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kalendar Takmičenja 2021

Preuzmite Ovde

Kalendar atletskih takmičenja izvan stadiona u Republici Srbiji u 2021. Godini

Publikacija SAS 2020

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Preuzmite Ovde

Propozicije takmičenja 2021

Login sekcija

Regionalni Savezi

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner