Najava 3. Serbia Athletics Mitinga u Priboju: Memorijal Vlado Pivljanin

U sredu, 4. septembra, Priboj će biti domaćin 3. Serbia Athletics Mitinga, koji ove godine nosi naziv Memorijal Vlado Pivljanin. Ovaj prestižni atletski događaj okupiće neke od najtalentovanijih sportista iz Srbije i inostranstva, koji će se boriti za titule i postizanje vrhunskih rezultata.

Ove godine, miting će biti posebno uzbudljiv jer će se na stazi naći čak četiri atletičara sa ličnim rekordima ispod 10 sekundi na 100 metara. Njihovo učešće obećava spektakularne trke i izuzetno brze rezultate!

Ebrima Camara – Atletičar iz Gambije, specijalista za sprinterske discipline. Camara je poznat po eksplozivnom startu i brzini na 100 metara, što ga čini jednim od favorita na mitingu.

Eugene Amo-Dadzie – Britanski sprinter koji je u poslednjih nekoliko sezona beležio zapažene rezultate na međunarodnim takmičenjima. Njegova brzina i tehnička preciznost ga izdvajaju kao jednog od najbržih Evropljana.

Kadrian Goldson – Jamajčanski sprinter, poznat po izuzetnoj brzini i snazi. Njegova prisutnost na stazi garantuje uzbudljivu borbu za prvo mesto u sprinterskim disciplinama.

Boško Kijanović – Srpski atletičar koji se specijalizuje za trke na 400 metara. Kijanović je jedan od najperspektivnijih mladih trkača u Srbiji koji će na ovom Mitingu trčati i na 400 m i na 100 m.

Salim Abu Mayanja – Talentovani atletičar iz Ugande, specijalista za srednje pruge. Njegova izdržljivost i taktička zrelost čine ga ozbiljnim konkurentom na 800 metara.

Strahinja Jovančević – Srpski rekorder u skoku udalj, čiji skokovi često privlače pažnju na međunarodnoj sceni.

Ama Pipi – Britanska sprinterka koja dominira na stazi na 400 metara. Njena brzina i snaga učinile su je jednom od najperspektivnijih atletičarki u Velikoj Britaniji.

Adriana Vilagoš – Srpska bacačica koplja, već poznata kao jedna od najtalentovanijih mladih atletičarki na svetskoj sceni. Vilagoš je višestruka osvajačica medalja, i od nje se očekuju vrhunski rezultati na ovom mitingu.

Ovaj atletski miting posvećen je uspomeni na Vlada Pivljanina, nekadašnjeg istaknutog sportistu i trenera, i predstavlja priliku da se domaća publika upozna sa vrhunskim sportskim dostignućima. Pozivamo sve ljubitelje atletike da dođu u Priboj i podrže naše i međunarodne sportiste u njihovim nastupima. Prva disciplina i početak mitinga biće u 15.35h skokom udalj za žene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Statistika u Nacionalnom sportu RS

Kalendar Takmičenja 2024

Publikacija SAS 2023

Razno

  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • Baner
  • hbc-ns

Medijski prijatelji SAS

  • Baner
  • Radio S
  • Radio S